Verdighet og kvalitet er vår merkevare.

Byråets historie

Fræna begravelsesbyrå – Bendik Farstad, ble etablert i 1966, etter at Bendik allerede i et par år hadde hjulpet innbyggerene i Eide og Fræna med begravelser. Han har, helt siden da, vært tilgjengelig for innbyggerne i disse kommunene døgnet rundt, året rundt.

Fra 1. mai 2018 overtok Gunhild Rolandsen byrået og samtidig skifter vi navn til Fræna Begravelsesbyrå – Hustadvika. Vårt slagord er verdighet og kvalitet er vår merkevare. Vi er selvfølgelig fortsatt tilgjengelig for innbyggerne i Fræna og Eide, men også kommunene rundt, når det er behov for det og til oss kan man ringe når behovet oppstår.

Våre ansatte

Gunhild Rolandsen

daglig leder

Har lang erfaring fra helsevesenet og er opprinnelig utdannet sykepleier. Har jobbet på de fleste nivå både i spesialist- og kommunehelsetjenesten. Har også jobbet i begravelsesbyrå tidligere og har lang erfaring med å arbeide med folk i sorg.

Jarle Løkhaug

gravferdskonsulent

Gift med Gunhild og er medarbeider på deltid i byrået. Hjelper til med praktiske ting og har hovedansvar for bilparken. Er medansvarlig for oppsetting og oppretting av gravminner.

Lill-Kathrin Myrbostad

medarbeider

Lill-Kathrin er tilkallingsvikar og er med på de aller fleste seremonier. Hun hjelper til med alle praktiske ting som må gjøres på en slik dag. Har lang erfaring fra arbeid i kirka da hun har jobbet som kirketjener i mange år.

Vi har også andre deltidsansatte som hjelper til med henteoppdrag, stell og nedlegging i kiste med mer.

Våre samarbeidspartnere

Vi vil tilby best mulig kvalitet og service til våre kunder og forventer det samme fra våre samarbeidspartnere. For å få en oversikt over hvem vi samarbeider med, følg lenken under.

Vi er medlem av

Fræna Begravelsesbyrå – Hustadvika er medlem av Virke Gravferd. De er den eneste bransjeorganisasjonen for begravelsesbyråer i Norge. Virke er byråenes forlengede arm inn mot myndigheter for å bedre rammebetingelser og regelverk, samt at de holder oss oppdatert på forskrifter, lovverk og høringsrunder.