Verdighet og kvalitet er vår merkevare.

Byråets historie

Fræna begravelsesbyrå – Bendik Farstad , ble etablert i 1966, etter at Bendik i et par år allerede hadde hjulpet innbyggerne i Eide og Fræna med begravelser. Han var fra 1966 til 2018 kontinuerlig tilgjengelig for innbyggerne i disse kommunene døgnet rundt, året rundt.

Fra 1. mai 2018 tok Gunhild Rolandsen over byrået, og byrået endret navn til Fræna begravelsesbyrå – Hustadvika. Vårt slagord er verdighet og kvalitet er vår merkevare.

Vi er fortsatt tilgjengelige for innbyggerne i Hustadvika (tidligere Eide og Fræna), døgnet rundt, men har utvidet til å tilby våre tjenester også i Molde. På forespørsel hjelper vi selvfølgelig andre steder dersom det er ønskelig og overkommelig. Til oss kan man ringe når behovet oppstår. Vi er alltid tilgjengelig på telefon.

Våre ansatte

Gunhild Rolandsen

daglig leder

Gunhild har lang erfaring fra helsevesenet både som sykepleier og sykepleieleder. Hun har jobbet på de fleste nivå både i kommune, og spesialisthelsetjenesten. Har lang erfaring i å jobbe med mennesker i sorg. Du møter Gunhild både under samtalen og i seremonien.

Jarle Løkhaug

gravferdskonsulent

Jarle er gift med Gunhild og er medarbeider i byrået på deltid. Han hjelper til med praktiske ting, og har hovedansvaret for bilparken.

Lill-Kathrin Myrbostad

medarbeider

Lill-Kathrin er medarbeider i byrået på deltid. Hun er med i de fleste seremonier, og hjelper til med alle praktiske ting som må gjøres i forkant og etterkant av en seremoni. Har lang erfaring fra arbeid i kirkene, da hun tidligere har arbeidet som kirketjener.

Line Balstad

medarbeider

Line Balstad er medarbeider i byrået. Hun er sykepleier av yrke og arbeider mest som det, men er på jobb i byrået når det passer med turnussen. Hun er med i seremonier, hjelper til med hentinger og stell og nedlegging i kiste.

Vi har også andre deltidsansatte som hjelper til med henteoppdrag, stell og nedlegging i kiste med mer.

Våre samarbeidspartnere

Vi vil tilby best mulig kvalitet og service til våre kunder og forventer det samme fra våre samarbeidspartnere. For å få en oversikt over hvem vi samarbeider med, følg lenken under.

Vi er medlem av

Fræna Begravelsesbyrå – Hustadvika er medlem av Virke Gravferd. De er den eneste bransjeorganisasjonen for begravelsesbyråer i Norge. Virke er byråenes forlengede arm inn mot myndigheter for å bedre rammebetingelser og regelverk, samt at de holder oss oppdatert på forskrifter, lovverk og høringsrunder.