Våre samarbeidspartnere

Vi forventer den samme gode kvaliteten fra våre samarbeidspartnere, som vi krever av oss selv. Vi er bevisst på å samarbeide med lokale aktører, men har samtidig både nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere. Bli bedre kjent med våre flotte samarbeidspartnere, presentert i listen under.

Eide Stein logo

Eide Stein AS er Norges største bedrift innen bearbeiding av stein. Deres mål er god sørvis og kvalitet.

Eulogica logo

Intelligent Software er spesialisten på programvare for begravelsesbransjen og leverer neste generasjon systemer for bransjen under navnet Eulogica.

Floriss logo

En blomsterbutikk med dyktige medarbeidere med lokaler på Amfi Roseby i Molde. Medlem av Interflora.

Interflora logo

Haukebø Blomster ligger vest for Molde sentrum og leverer blomsterbuketter og dekorasjoner av høy kvalitet dit du ønsker.

InMemory logo

inMemory er en programvare spesifikt for begravelsesbyråer og deres kunders behov. Det er et verktøy som gir nye muligheter til å gjøre seremonien til er fint minne for familiene – uten investeringer i programvare, printere eller utdannelse.

Nerland Autosalg logo

Er markedsledende forhandler av gravferdsbiler i Norge. Bilene tilpasses lokalt etter våre ønsker for innredning. Det gjør at vi alltid kan ha med utstyr som trengst til situasjoner som måtte oppstå.

Trostrud Freno logo

Trostrud-Freno er Norges største kisteprodusent. Som en del av Fredahl-Rydens konsernet,
kan de tilby Skandinavias bredeste kisteutvalg.

Bryggen i Bud er en restaurant som hovedsaklig baserer seg på råvarer fra havet, men som også serverer tradisjonelle og smaksrike kjøttretter. Restauranten ligger ved havkanten i Bud, med god utsikt mot havna og storhavet utenfor.

Kjøkkenet er kjent for sin tradisjonsmat. Å spise på Skarstua skal være en opplevelse. Her får du alt fra enkel husmannskost til bugnende festbord.