Ved dødsfall

vi hjelper deg

Når du trenger det...

Når døden rammer en av våre nærmeste, kommer vi i en sårbar situasjon. Det er mange ting som må ordnes i løpet av kort tid og de fleste trenger noen til å hjelpe seg med disse oppgavene. Da er vi parat til å hjelpe og til oss kan du ringe når du har behov for det. Vår vakttelefon er 90 18 44 14.

For å avklare hva den enkelte ønsker hjelp til har vi alltid en samtale med etterlatte, så snart som mulig etter at dere tar kontakt. En slik samtale kan vi ha der dere måtte ønske og om det er behov for det kommer vi hjem til dere. Vi kan også avtale tid for samtale i vårt kontor i Malmefjordvegen 18, rett ved Bunnpris i Sylteosen.

Minnesider

På våre minnesider vil dødsannonser bli publisert. Dersom pårørende ønsker det, kan det også aktiveres en egen personlig side, hvor man kan skrive en siste hilsen, samt tenne elektroniske lys. Den personlige minnesiden administreres oftest av en av de pårørende.

På våre minnesider er det også mulighet for å bestille blomster, både til seremoni eller til hjemmet. Ønsker man å gi en minnegave, kan også dette gis direkte via våre minnesider. Link til våre minnesider finner du øverst i menyen, eller under.

Vi kan blant annet hjelpe med

Greit å vite

Trykk på de ulike kategoriene nedenfor for å finne svar på det du lurer på.

Ta gjerne en nærmere titt på vår prisliste her.

Hvilke sanger og salmer, eller om dere skal ha solist i seremonien er helt opp til dere. Les mer om hva vi kan tilby, ved å klikke her.

For en oversikt over vers som kan brukes i dødsannonser, klikk her.

Et utvalg av de mest kjente og brukte salmer ved begravelse finner du her.

Man kan enkelt bestille blomster til de ulike seremoniene gjennom Våre Minnesider. Ved avdødes navn, kan man helt til høyre finne knappen «bestill blomster» og her er det enkelt å bestille og betale for blomstene gjennom nettsiden. Ta gjerne en titt på hva våre samarbeidspartnere har levert til våre seremonier tidligere, ved å klikke her.

Dersom pårørende ønsker det, kan det opprettes en personlig elektronisk minneside. Her er det mulighet for å skrive en siste hilsen, tenne et lys og få informasjon i forbindelse med begravelse. Det kan også bestilles blomster, både til levering i seremoni eller i hjemmet.

Minnesiden administreres av familien og opprettes kun dersom de pårørende ønsker.

Ta gjerne kontakt med oss, enten på mail eller telefon så er vi selvfølgelig behjelpelige med å svare på dine spørsmål.

Vårt vakttelefonnummer er 90 18 44 14 og vår mailadresse er post@frenabegravelsesbyraa.no