Musikkinnslag

Sangsolister

Andrè Gussiås

Andrè er en dyktig musiker og er mye brukt som solist i seremonier i Molde. I tillegg til å synge, spiller han både piano og gitar etter ønske.

Bjarne Harøy

Bjarne er mye brukt i begravelser og seremonier i Hustadvika kommune. Han akkompagnerer egne sanger med gitar. Han har et omfattende repertoar og kan for det meste synge det dere måtte ønsker.

Hans Iversen​

Hans er lærer ved Molde Kulturskole og er en dyktig sanger og kordirigent. Han tar på seg  sangoppdrag blant annet til begravelser.

Grunnet jobbsituasjonen er det lettest for Hans å synge i seremonier i Molde.

Ole Andreas Silseth

Ole Andreas er utdannet operasanger. Han er en aktiv frilanssanger som har jobbet som Møremusikar og har også hatt flere engasjement ved Operaen i Kristiansund. Han har lang erfaring som solist i begravelser og brukes jevnlig i Møre og Romsdal.

Se en oversikt over noe av Ole Andreas’ repertoar her.

Tone-Camilla Solheim

Tone-Camilla har drevet med sang og musikk så lenge hun kan huske. Hun gikk på Kulturskole i mange år, som ung, med sang som interessefelt. Senere gikk hun på musikklinjen på Inderøy VGS., også her med sang som hovedinstrument. Tone-Camilla har også vært med i flere kor. I tillegg til dette har hun vært med på flere utgivelser, og er fremdeles aktiv med det. Synger det dere måtte ønske. Hun kan ta oppdrag både i Hustadvika og Molde.

Trompet, kornett, flygelhorn

Randi Anita Dale

Randi Anita spille kornett og er rektor ved Hustadvika kulturskole. Hun er ofte benyttet som solist i seremonier i Hustadvika og Molde kommune.

Lena Haugen

Hennes hovedinstrument er flygelhorn. Hun kan ta oppdrag både i Hustadvika og Molde. Om ønskelig kan hun spille kornett eller trompet i stedet for flygelhorn.

Trekkspill

Mathias Kalvatsvik

Mathias er kjent fra dansebandet Bjørns orkester. Han har spilt trekkspill siden han var barn, og spiller, i tillegg til dans, mye ute på institusjoner. Han har gitt ut en rekke cd er og hatt mange konserter. Mathias har mange melodier på sitt repertoar som passer til gravferdsseremonier.

Miriam Venås

Miriam driver med sang og musikk på heltid og er en dyktig solist. Hun tar på seg sangoppdrag, og hun dirigerer flere kor. Kun har tidligere jobbet i kulturskole, men er nå frilanser, og er derfor mer tilgjengelig for solistoppdrag enn tidligere.

Silje Wierli Hagen

Silje er en allsidig og dyktig vokalist som er mye brukt i seremonier i Molde og omegn. Hun har et variert repertoar og kan synge stort sett alt som ønskes. Silje tar på seg oppdrag i hele fylket.