Musikkinnslag

Sangsolister

Andrè Gussiås

Andrè er en dyktig musiker og er mye brukt som solist i seremonier i Molde. I tillegg til å synge, spiller han både piano og gitar etter ønske.

Bjarne Harøy

Bjarne er mye brukt i begravelser og seremonier i Hustadvika kommune. Han akkompagnerer egne sanger med gitar. Han har et omfattende repertoar og kan for det meste synge det dere måtte ønsker.

Hans Iversen​

Hans er lærer ved Molde Kulturskole og er en dyktig sanger og kordirigent. Han tar på seg  sangoppdrag blant annet til begravelser.

Grunnet jobbsituasjonen er det lettest for Hans å synge i seremonier i Molde.

Arne Lyngstad

Arne er en dyktig sanger som også er en aktiv korsanger. Han tar oppdrag til seremonier i Hustadvika kommune.

Ole Andreas Silseth

Ole Andreas er operasanger utdannet ved Operahøgskolen i Oslo. Han er en aktiv frilanssanger som har jobbet som Møremusikar og har også hatt flere engasjement ved Operaen i Kristiansund. Han har lang erfaring som solist i begravelser og brukes jevnlig i Møre og Romsdal.

Se en oversikt over noe av Ole Andreas’ repertoar her.

Tone-Camilla Solheim

Tone-Camilla har drevet med sang og musikk så lenge hun kan huske. Hun gikk på Kulturskole i mange år, som ung, med sang som interessefelt. Senere gikk hun på musikklinjen på Inderøy VGS., også her med sang som hovedinstrument. Tone-Camilla har også vært med i flere kor. I tillegg til dette har hun vært med på flere utgivelser, og er fremdeles aktiv med det. Synger det dere måtte ønske. Hun kan ta oppdrag både i Hustadvika og Molde.

Ann-Helen Berg Vøien

Ann-Helen er en dyktig sanger og hun akkompagnerer egne sanger på piano. Hun har et omfattende repertoar og kan for det meste synge det dere måtte ønske.

Ann-Helen er sykepleier og jobber turnus, men tar på seg sangoppdrag når hun får det til å passe.

Strykeinstrumenter

Judit Toth Sylthe​

Judit har i mange år jobbet som Møremusikar i Møre og Romsdal Fylkeskommune med fiolin og bratsj som instrument. Hun er en etterspurt musiker i regionen og tar på seg oppdrag både i Hustadvika og Molde kommune.

Trompet, kornett, flygelhorn

Randi Anita Dahle

Randi Anita spille kornett og er rektor ved Hustadvika kulturskole. Hun er ofte benyttet som solist i seremonier i Hustadvika og Molde kommune.

Lena Haugen

Hennes hovedinstrument er flygelhorn. Hun kan ta oppdrag både i Hustadvika og Molde. Om ønskelig kan hun spille kornett eller trompet i stedet for flygelhorn.