Musikkinnslag

Sangsolister

Christina Frisnes

Christina er mye brukt som solist i Bud kyrkje. Til daglig er hun lærer og tar på seg oppdrag når det passer med jobben. Hun har et omfattende repertoar og kan synge de fleste sanger dere måtte ønske.

Andrè Gussiås

Andrè er en dyktig musiker og er mye brukt som solist i seremonier i Molde. I tillegg til å synge, spiller han både piano og gitar etter ønske.

Bjarne Harøy

Bjarne er mye brukt i begravelser og seremonier i Hustadvika kommune. Han akkompagnerer egne sanger med gitar. Han har et omfattende repertoar og kan for det meste synge det dere måtte ønsker.

Hans Iversen

Hans er lærer ved Molde Kulturskole og er en dyktig sanger og kordirigent. Han tar på seg  sangoppdrag blant annet til begravelser.

Grunnet jobbsituasjonen er det lettest for Hans å synge i seremonier i Molde.

Arne Lyngstad

Arne er en dyktig sanger som også er en aktiv korsanger. Han tar oppdrag til seremonier i Hustadvika kommune.

Konrad Nerland

Konrad er  en sanger som også kan  spille trekkspill. Han opptrer både alene og sammen med andre, og kan ta på seg oppdrag i både Hustadvika og Molde kommune.

Ole Andreas Silseth

Ole Andreas er operasanger utdannet ved Operahøgskolen i Oslo. Han er en aktiv frilanssanger som har jobbet som Møremusikar og har også hatt flere engasjement ved Operaen i Kristiansund. Han har lang erfaring som solist i begravelser og brukes jevnlig i Møre og Romsdal. 

Se en oversikt over noe av Ole Andreas’ repertoar her.

Tone-Camilla Solheim

Judit Toth Sylthe

Judit har i mange år jobbet som Møremusikar i Møre og Romsdal Fylkeskommune med fiolin og bratsj som instrument. Hun er en etterspurt musiker i regionen og tar på seg oppdrag både i Hustadvika og Molde kommune.

Ann-Helen Berg Vøien

Ann-Helen er en populær sanger og hun akkompagnerer egne sanger på piano. Hun har et omfattende repertoar og kan for det meste synge det dere måtte ønske.

Ann-Helen er sykepleier og jobber turnus, men tar på seg sangoppdrag når hun får det til å passe.

Trompet, kornett, flygelhorn

Arild Brekken

Arild er en dyktig trompetisk som jobber i Hustadvika kulturskole. Han er mye brukt som solist i seremonier i Hustadvika og Molde kommune.

Randi Anita Dahle

Randi Anita spille kornett og er rektor ved Hustadvika kulturskole. Hun er ofte benyttet som solist i seremonier i Hustadvika og Molde kommune.

Lena Haugen

Lena jobber til daglig ved Molde kulturskole og er dirigent i Langmyra skolemusikkorps. Ved solistoppdrag spiller hun flygelhorn og er mye bruk som solist i Molde.